Çörekotlu Kurabiye

Çörekotlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ yada sana yağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yumurta (sarısı üzerine akı içine)
  • 3 yemek kaşığı çörek otu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 adet kabartma tozu
  • 4,5 su bardağı un

Çörekotlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Merhaba 🌸

Yedikçe yemek isteyeceğiniz kusursuz bir kurabiye ile geldim💕

  1. Un hariç bütün gereçleri bir kaba koyuyoruz evvel onları elimizde güzelce karıştırıyoruz.
  2. Daha sonra yavaş yavaş unu da ekleyip yoğuruyoruz.
  3. İstediğimiz hali veriyoruz, üzerine yumurta sarısını sürüp fırına veriyoruz.
  4. 180 derecede altı hafif kızarana kadar pişiriyoruz.

Çörekotlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cheesy Havuçlu Kek
Elmalı Kurabiye Tarifi
Sebzeli Kolay Poğaça
Yalancı Tuzsuz Nafiye
Sütlaç
Lalengi (Çıtır Kabak Mezesi)
Hdabla | © 2025 |