Çıtır Kadayıflı Kurabiye
Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram margarin yahut tereyağ
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı kavrulmuş kadayıf
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı nişasta
- 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
- 1 adet yumurta
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 2-2,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin)
Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm malzemeyi tıpkı anda ekleyip kulak göğsü yumuşaklığında hamur elde ediyoruz.
- Dondurma kaşığı ile form veriyoruz yahut elinizle.
- 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 18 ile 20 dakika ortasında pişirin.
Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







