Çıtır Kadayıflı Kurabiye

Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram margarin yahut tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı kavrulmuş kadayıf
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
  • 1 adet yumurta
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilya
  • 2-2,5 su bardağı un (kontrollü ekleyin)

Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm malzemeyi tıpkı anda ekleyip kulak göğsü yumuşaklığında hamur elde ediyoruz.
  2. Dondurma kaşığı ile form veriyoruz yahut elinizle.
  3. 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 18 ile 20 dakika ortasında pişirin.

Çıtır Kadayıflı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Köfteli Makarna
Bal Kabağı Helvası
Dereotlu Peynirli Poğaça
Kuru Fasülye (Ek Gıda Dönemi)
Meyveli Pasta
Browni Tarifi
Hdabla | © 2025 |