Kuru Fasülye (Ek Gıda Dönemi)

Kuru Fasülye (Ek Besin Dönemi) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 yemek haşlanmış yahut geceden ıslatılmış kuru fasülye ( buzluğa atıp dondurulursa gaz yapmaz.)
- 2 yemek kaşığı domates sosu(konserve) yahut rendelenmiş domates
- 1.5 yemek kaşığı tam buğday unu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı kuzu eti( isteğe bağlı)
- 3 su bardağı su
Kuru Fasülye (Ek Besin Dönemi) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zeytinyağında etin rengi dönene kadar çevirin, akabinde unu ekleyin ,sonra domates sosunu ekleyin.
- Fasülyeyi ekledikten sonra 3 bardak su ekleyin. Afiyet olsun. 🌼.
Not: düdüklü tencerede 25 30 dakikada pişer.
Çatalla eziniz. ❤️
Kuru Fasülye (Ek Besin Dönemi) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





