Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet)

Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı antep fıstığı ezmesi (yoksa kaide değil)
  • 1 paket toz krem şanti

Ara katlar için;

  • 1 paket burçak bisküvi
  • 1-2 adet muz (evde varsa ekleyin)
  • 1 paket 60 gr sütlü çikolata
  • Yarım paket 30 gr bitter çikolata

Süslemek için;

  • Antep fıstığı

Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tencereye un nişasta kuru halde karıştırın akabinde yumurta sarısı süt ek edip muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın altını kapatın.
  2. Pişen muhallebiye tereyağı vanilya toz krem şanti ekleyip çırpın.
  3. Yarısını başka kaba ayırıp çikolata ekleyin karıştırın.
  4. Kuplara eşit biçimde beyaz muhallebi paylaştırın.
  5. Ara katlara toz haline getirilmiş bisküvileri paylaştırın.
  6. Son olarak çikolatalı muhallebiyi kuplara paylaştırın.
  7. Antep fıstığı ile süsleyip en az 3_4 saat dolapta bekletin ve servis edin.Afiyet olsun.

Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Kıvamında Limonata Tarifi
Soslu Biftek (Düdüklüde)
Hindi Etli Arpa Şehriye Pilavı
Yulaflı Kurabiye
Kolay Cheesecake Tarifi
Sulu Köfte
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet