Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet)

Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı antep fıstığı ezmesi (yoksa kaide değil)
- 1 paket toz krem şanti
Ara katlar için;
- 1 paket burçak bisküvi
- 1-2 adet muz (evde varsa ekleyin)
- 1 paket 60 gr sütlü çikolata
- Yarım paket 30 gr bitter çikolata
Süslemek için;
- Antep fıstığı
Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tencereye un nişasta kuru halde karıştırın akabinde yumurta sarısı süt ek edip muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın altını kapatın.
- Pişen muhallebiye tereyağı vanilya toz krem şanti ekleyip çırpın.
- Yarısını başka kaba ayırıp çikolata ekleyin karıştırın.
- Kuplara eşit biçimde beyaz muhallebi paylaştırın.
- Ara katlara toz haline getirilmiş bisküvileri paylaştırın.
- Son olarak çikolatalı muhallebiyi kuplara paylaştırın.
- Antep fıstığı ile süsleyip en az 3_4 saat dolapta bekletin ve servis edin.Afiyet olsun.
Çikolatalı Magnolia (Yedikçe Yediren Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







