Browni

Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram margarin
- 300 gram bitter çikolata
- 3 adet yumurta
- 1,5 su bardağı toz şeker
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket vanilin
- İsteğe nazaran orman meyvesi ve fındık kırığı
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
- Margarini ocağa alalım kısık ateşte eritelim.
- Margarin eriyince ocağı kapatıp içine çikolatalarımızı atıp eritelim.
- Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri 6-7 dk yüksek devranda çırpalım.
- İçine çikolatalı karışımı ekleyerek çırpmaya devam edelim.
- En son un ve vanilini ekleyelim spatula ile aşağıdan üst söndürmeden yedirelim.
- Yağlı kağıt serdiğimiz bir fırın kabına dökelim.
- Benim fırın kabı ölçüm 28×20 üzerine orman meyvesi vişne fındık ceviz beyaz çikolata üzere istediğiniz malzemeyi ekleyebilirsiniz. Ben orman meyvesi ve fındık ekledim.
- Önceden ısıttığımız 170 derece fırında yaklaşık 40 dk pişirelim.
- 30 dk dan sonra denetim etmeye başlayalım her fırının pişirme müddeti farklı olabilir.
- Üzeri kabuk tutacak içi ıslak kalacak. Büsbütün soğumadan asla dokunmayalım. Afiyet olsun.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

