Browni

Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram margarin
  • 300 gram bitter çikolata
  • 3 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket vanilin
  • İsteğe nazaran orman meyvesi ve fındık kırığı

Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Margarini ocağa alalım kısık ateşte eritelim.
  2. Margarin eriyince ocağı kapatıp içine çikolatalarımızı atıp eritelim.
  3. Ayrı bir kapta yumurta ve şekeri 6-7 dk yüksek devranda çırpalım.
  4. İçine çikolatalı karışımı ekleyerek çırpmaya devam edelim.
  5. En son un ve vanilini ekleyelim spatula ile aşağıdan üst söndürmeden yedirelim.
  6. Yağlı kağıt serdiğimiz bir fırın kabına dökelim.
  7. Benim fırın kabı ölçüm 28×20 üzerine orman meyvesi vişne fındık ceviz beyaz çikolata üzere istediğiniz malzemeyi ekleyebilirsiniz. Ben orman meyvesi ve fındık ekledim.
  8. Önceden ısıttığımız 170 derece fırında yaklaşık 40 dk pişirelim.
  9. 30 dk dan sonra denetim etmeye başlayalım her fırının pişirme müddeti farklı olabilir.
  10. Üzeri kabuk tutacak içi ıslak kalacak. Büsbütün soğumadan asla dokunmayalım. Afiyet olsun.

Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Browni Kurabiye
Lokmalık Tarçınlı Kurabiye
Bıçak Tatlısı (Ağızda Dağılıyor)
Zebra Kek Tarifi
Balkabaklı Cheesecake
Triliçe
Hdabla | © 2025 |