Bonibonlu Kurabiye

Bonibonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 120 gram tereyağı ( oda sıcaklığında )
  • 1,5 su bardağı şeker
  • Yarım su bardağı sıvı yağı
  • 2 adet yumurta ( oda sıcaklığında)
  • 3 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı damla çikolata
  • 1 paket bonibon

Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ve tereyağı kaba alın ve bir tel çırpıcı ile biraz çırpın.
  2. İçine sıvı yağını ekleyin biraz daha karıştırın.
  3. Yumurta ekleyip karıştırın.
  4. İçine kuru materyalden ekleyerek ilave edin ve bir spatula ile karıştırın.
  5. İçine damla çikolata ek edin, karıştırın.
  6. Elinizle yuvarlak hal vererek tepsiye yerleştirin.
  7. Önceden 160 derece ısıtılmış fırında 12 dakika pişirin.
  8. Pişirdikten sonra fırından çıkarın ve sıcak kurabiyelerin üstüne bonibonları hafif bastırarak yerleştirin. Afiyet olsun.

Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mısır Kavurma (Çok Daha Kolay)
Muhteşem Browni
Çikolatalı Trüfler
Çi Börek
Patlıcanlı Balon Börek (Videolu)
Domatesli Yoğurt Çorbası
Hdabla | © 2025 |