Simit Ve Kaşarlı Sucuklu Simit

Simit Ve Kaşarlı Sucuklu Simit Tanımı İçin Malzemeler
- 3 su bardağı ılık su
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 3 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı sirke
- 3 yemek kaşığı toz maya pakmaya
- Alabildiğince un denetimi ekleyin
Bulamadık için;
- 4 yemek kaşığı pekmez
- 1 su bardağı su
- Kavrulmuş susam
- Kaşar ve sucuk
Simit Ve Kaşarlı Sucuklu Simit Tanımı Nasıl Yapılır?
- Su, sıvı yağ, maya, tuz, şeker, sirke ekleyip karıştırın sonra unu ek edip yeterlice yoğuralım unu denetimi ekleyin yumuşak hamur olacak ele yapışmayacak yoğurma süreci bittikten sonra yarım saat yahut 1 saat bekletin mayalansın.
- Ben sade simit yaptım bide kaşar ve sucuk dilimledim pekmezli su karıştırın, başka kaseyede kavrulmuş susam ekleyin.
- Dinlenen hamuru eşit formda bezeler yaptım yaptığım bezeleri şerit biçiminde yapıp simit biçimini veriyoruz, sonra pekmeze koyup süzüp kavrulmuş susam bulayıp tepsiye izliyorum.
- Birde sucuklu kaşarı ekledim sandviç ekmeği üzere form verip pekmez koyup süzüp kavrulmuş susam bulayıp tepsiye dizdim, üzerine bıçakla çizdim.
- Isıtılmış fırında 190 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Simit Ve Kaşarlı Sucuklu Simit Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


