Bolibonlu Kurabiye

Bolibonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 125 gram tereyağı
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Aldığı kadar un (yaklaşık 2 su bardağı un)

Üzeri için;

  • Bonibon

Bolibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta, pudra şekeri ve tereyağını uygunca karıştıralım.
  2. Kakao, nişasta,vanilya, kabartma tozunu ve unu ek ederek yoğuralım.
  3. Elimizle biçim vererek üstüne bonibonları hafif bastırarak yerleştirelim.
  4. Bu biçimde 25 adet kurabiye elde ettim.
  5. Önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz ,ben fırının ayarını 180° derecede 15-20dk pişirdim, deneyecek arkadaşlarıma şimdiden afiyet olsun (dilerseniz kakaosuz da yapabilirsiniz).

Bolibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Kızılcık Reçeli
Fıstıklı Çikolatalı İçi Sürprizli Kurabiye
Mayasız, Yumurtasız, Çıtır Çıtır Pişi (15 Dakikada Sofrada)
Poğaça
Bisküvili Pasta
Damla Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |