Bisküvili Muhallebi

Bisküvili Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 4 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 paket krem şanti
- 1 paket bisküvi
Bisküvili Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle muhallebimizi hazırlıyoruz, süt,toz şeker, un ve nişastayı tencereye alıp düzgünce karıştırıp ocağa alıyoruz .
- Kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz kaynayıp kıvam aldıktan sonra ocağı kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
- İyice soğuduktan sonra içine 1 paket krem şanti ekleyip yeterlice karıştırıyoruz .
- Daha sonra bisküvilerimizi robotta ufalayıp farklı başka kaselere ikişer kaşık koyup üzerine muhallebi de koyup tekrar bisküvi ve tekrar muhallebi en üstüne de bisküvi döküp buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
- Soğuduktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz şimdiden afiyet olsun ☺️.
Bisküvili Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





