Beef Tartare
Beef Tartare Tanımı İçin Malzemeler
1 porsiyon için;
- 120 gram ince kıyılmış bonfile
- 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış kornişon turşu
- 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış arpacık soğan
- 1 tatlı kaşığı ince kıyılmış kapari
- 1 tatlı kaşığı worchestershire sos
- 2 yemek kaşığı ketçap
- 2 çay kaşığı tabasco sos
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Beef Tartare Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bonfileyi ince bir formda zırhtan geçirilmiş üzere bıçakla doğrayın.
- Kornişon turşu, arpacık soğan, kapari, worchestershire, ketçap, tabasco, zeytinyağı ekleyip ezerek karıştırın.
- Ayırdığınız yumurta sarısını üstüne ekleyin.
Beef Tartare Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








