Bebek Sütlacı (12+)

Bebek Sütlacı (12+) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı su
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 2.5 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı toz şeker

Üzeri için;

  • Tarçın

Bebek Sütlacı (12+) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle su ve pirinçi tencereye alalım ve pirinçler yumuşayana kadar pişirelim.
  2. Piştikten sonra soğuk sütü tencereye ekleyelim ve karıştırarak kaynayana kadar pişirelim.
  3. 2-3 dakika kaynadıktan sonra şekeri ekleyip 1-2 cins çevirip ocağın altını kapatalım. Kaselere paylaştıralım.

Miniklere afiyet olsun. 💙.

Bebek Sütlacı (12+) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kedidilli Mandalina Pastası
Sucuklu Yumurta ( Kahvaltıların Vazgeçilmezi )
Labneli Ispanaklı Kıyır Poğaça
Fırında Limonlu Kremalı Tavuk (Kuşkonmaz Mantar Lezzeti) (Videolu)
Terbiyeli Tel Şehriye Çorbası (6+ Ay)
Nefis Cevizli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |