Kedidilli Mandalina Pastası

Kedidilli Mandalina Pastası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket kedidili bisküvi
Kreması için;
- 1 paket kremşanti tozu
- 200 ml süt
- 250 gram krem peynir
- Yarım su bardağı şeker
- 1 kutu konserve mandalina
Üzeri için;
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı tarçın
Kedidilli Mandalina Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kreması için; kremşanti tozunu ve sütü ekleyip çırpalım.
- Krem haline gelince üzerine krem peynir ve şekeri ekleyip tekrar çırpalım.
- Son olarak üzerine süzdüğümüz mandalinaları üzerine ekleyip spatula ile karıştıralım.
- Üzerini streçleyip buzdolabında 1 saat bekletelim.
- Mandalinanın suyunu ayırın ‼️.
- Kedidillerini evvel mandalina suyuna batırıp pasta kalıbınıza dizin.
- Ardından kremanın yarısını üzerine ekleyip her tarafına eşit bir şekilde yayalım.
- Bu süreci 2 sefer yapın son olarak tekrar kalan kremayı üzerine dökün ve düzleyin.
- Buzdolabına yarım saat bekletin.
- Servis yaparken üzerine toz şeker ve tarçın karışımdan serpiştirin. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️
Kedidilli Mandalina Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













