Ballı Kabak Tatlısı

Ballı Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kabak
  • 3 tepeleme yemek kaşığı bal
  • 1 şu bardağı ceviz

Ballı Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan kabak ve bal tencereye alınarak suyunu salması için bekletilir.
  2. Ertesi gün suyunu salan kabak ocağa konur ve pişirilir. Yumuşayınca altı kapatılır ve servis tabağına alınır.
  3. Üzerine kırılmış cevizler serpiştirilir. Soğuduktan sonra tahinle süslenerek servis edilir.

Ballı Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Üzümlü Cevizli Kek
Muhallebili Kadayıf (Hafif Aynı Zamanda Çok Pratik Ve Lezzetli)
Et Tantuni
Gün Menülerinin Vazgeçilmez Kısır Tarifi
Kıymalı Kaşar Peynirli Pide
Tam Kıvamlı Muhallebi Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet