Bal Kabaklı Muhallebi

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 dilim bal kabağı
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • yarım çay bardağı su
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay kaşığı tahin

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bal kabağını buharda yumuşatıyoruz akabinde çatalla eziyoruz.
  2. Su ve irmiği de ocakta kaynatıyoruz ve bal kabağına ekliyoruz.
  3. Yoğurt ve tahini de birebir kaseye ekleyince muhallebimiz hazır.

Bal Kabaklı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mango Soslu Tabuk
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kurabiye
Kuzu Göbeği Kavurması
Limonlu Cheesecake
Porsiyonluk Limonlu Cheesecake
Pirinç Unlu Peynirli Poğaça
Parfe (Dondurma Lezzetinde Çok Pratik Buzluk Tatlısı)
Hdabla | © 2025 |