Kornişon Turşu Mezesi

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet kornişon turşu
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kornişon turşuyu minik dilimleyelim bir tabağa alalım.
  2. Ayrı tabakta mayonez ,yoğurt ,sarımsak tozunu ,limon suyunu ,tuzu karıştıralım.
  3. Kornişanlarıda içine alalım karıştıralım çok lezzetliiiii😍😍😍.

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Yaş Haşhaşlı Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Alfredo Soslu Fettucini Makarna
Helva Tadında Kurabiye
Minik Minik Tek Atıştırmalık Kurabiye
Lahmacun (Tavada)
Peynirli Dereotlu Mayasız Poğaça (Hızlı Ve Pratik)
Ispanaklı Kış Çorbası
Hdabla | © 2025 |

betkolik betcio betzula betgit tempobet sahabet betmoon starzbet tipobet Hostes Başkent Haber sahabet ömer betgar bahiscom bahiscom