Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Ara Öğün

Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Orta Öğün Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet kayısı
  • 1 portakal kabuğu ve suyu
  • 2 tatlı kaşığı chia tohumu
  • 6-7 tatlı kaşığı doruklu yulaf
  • 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi
  • Badem fındık ceviz üzere kuruyemişler

Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Orta Öğün Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kayısıları ılık suda bekletelim. Suyu çok olmasın ki cıvık olmasın sonra.
  2. On beş yirmi dakika sonra blenderdan geçirelim.
  3. Portakal suyu ve kabuğunun rendesini ekleyelim.
  4. Diğer tüm materyalleri ekleyelim.
  5. Hindistan cevizini içine eklemek zorunda değilsiniz. Bunun yerine dışına da kullanabilirsiniz.
  6. Buzdolabında yarım saat bir saat kadar bekletelim tam suyunu çeksin.
  7. Katılaşınca yuvarlayıp hindistan cevizine bulayalım.

Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Orta Öğün Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pudingli Çikolatalı Kek
Enfes Latte Pasta
Lokanta Usulu Tavuk Haşlama
Çıtır Gül Böreği
Ispanaklı Havuçlu Meze
Elmalı Kurabiye (Sıvı Yağlı)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet