Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Ara Öğün

Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Orta Öğün Tanımı İçin Malzemeler
- 10 adet kayısı
- 1 portakal kabuğu ve suyu
- 2 tatlı kaşığı chia tohumu
- 6-7 tatlı kaşığı doruklu yulaf
- 2 tatlı kaşığı hindistan cevizi
- Badem fındık ceviz üzere kuruyemişler
Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Orta Öğün Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kayısıları ılık suda bekletelim. Suyu çok olmasın ki cıvık olmasın sonra.
- On beş yirmi dakika sonra blenderdan geçirelim.
- Portakal suyu ve kabuğunun rendesini ekleyelim.
- Diğer tüm materyalleri ekleyelim.
- Hindistan cevizini içine eklemek zorunda değilsiniz. Bunun yerine dışına da kullanabilirsiniz.
- Buzdolabında yarım saat bir saat kadar bekletelim tam suyunu çeksin.
- Katılaşınca yuvarlayıp hindistan cevizine bulayalım.
Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Orta Öğün Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



