Armutlu Havuçlu Yoğurt Püresi

Armutlu Havuçlu Yoğurt Püresi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 adet havuç
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Ceviz

Armutlu Havuçlu Yoğurt Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle armut ve havucu soyup suda (veya buharda) yumuşatıyoruz.
  2. Sonra bir kaseye alıp çatalla eziyoruz.
  3. Toz haline getirdiğimiz cevizi ve yoğurdu ekleyip karıştırıyoruz ve tanımımız hazır.

Armutlu Havuçlu Yoğurt Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mısır Unlu Poğaça
Ispanaklı Börek
Cennet Elmalı Sütlü Tatlı (Videolu)
Tavuklu Pide
Muhammara (Kahvaltılık Acuka)
Yaz Turşusu Çabuk Turşu
Hdabla | © 2025 |