Annemin Keki

Annemin Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 buçuk bardak toz şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 2 su bardağı un
  • Bol ceviz

Annemin Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz .
  2. Daha sonra sıvı yağ ve sütü ekleyip tekrardan çırpıyoruz.
  3. İçine sırayla tarçın ve cevizi koyuyoruz ,tekrar çırpıyoruz.
  4. En son kabartma tozu, vanilya ve karbonatı da koyup en son unu ekliyoruz.
  5. Yağlanmış fırın tepsisine döküp 170 derece fırında pişiriyoruz.

Annemin Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yunan Usulü Kabak
Coco Star
Mayasız Yağ Çekmeyen Pofuduk Pişi Tarifi
Fırın Tadında Tavuk Kalça But (Kaydetmeden Geçme)
İçi Bol Kurabiye (Kuru Üzüm Damla Çikolata/Ceviz)
Güveçte Leziz Türlü Yemeği
Hdabla | © 2024 |