Annemin Keki

Annemin Keki Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 buçuk bardak toz şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 2 su bardağı un
  • Bol ceviz

Annemin Keki Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz .
  2. Daha sonra sıvı yağ ve sütü ekleyip tekrardan çırpıyoruz.
  3. İçine sırayla tarçın ve cevizi koyuyoruz ,tekrar çırpıyoruz.
  4. En son kabartma tozu, vanilya ve karbonatı da koyup en son unu ekliyoruz.
  5. Yağlanmış fırın tepsisine döküp 170 derece fırında pişiriyoruz.

Annemin Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Harika Çökel (Ankara Yemeği)
Pratik Hamburger Ekmeğine Tost
Portakallı 30 Adet Muffin Kek
Çiçek Tartolet (Videolu)
Atom Kurabiye (İncir Dolgulu)
Çiçek Kurabiye
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet