Adıyaman Besni Tavası

Adıyaman Besni Tavası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet patlıcan
  • 5 adet domates
  • 4 adet sivri biber ️
  • 2 baş sarımsak
  • 1,5 çay bardağı sıvıyağ
  • Kemikli et yada kuş başı
  • Tuz
  • İsteğe nazaran iç yağı

Adıyaman Besni Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak sebzelerimizi tepsiye yemeklik olarak küp küp doğrayalım .
  2. Üzerine etlerimizi dizip sıvı yağ tepside gezdirip tuzumuzu isteğe nazaran ayarlayın.
  3. 180c evvelden ısıtılmış fırına koyup orta ara karıştırarak 2 saat suyunu çekene kadar pişirelim afiyet olsun 🙏.

Adıyaman Besni Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çörekotlu Minik Kurabiye
Yoğurtlu Brokoli Karnabahar Mezesi
Muhammara
Özbek Pilavı
Pizza
Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet