Adıyaman Besni Tavası

Adıyaman Besni Tavası Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet patlıcan
- 5 adet domates
- 4 adet sivri biber ️
- 2 baş sarımsak
- 1,5 çay bardağı sıvıyağ
- Kemikli et yada kuş başı
- Tuz
- İsteğe nazaran iç yağı
Adıyaman Besni Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak sebzelerimizi tepsiye yemeklik olarak küp küp doğrayalım .
- Üzerine etlerimizi dizip sıvı yağ tepside gezdirip tuzumuzu isteğe nazaran ayarlayın.
- 180c evvelden ısıtılmış fırına koyup orta ara karıştırarak 2 saat suyunu çekene kadar pişirelim afiyet olsun 🙏.
Adıyaman Besni Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


