Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada)

Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 -4 yemek kaşığı yoğurt
  • 4- 5 yemek kaşığı mısır unu
  • Keten tohumu
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Çiya tohumu
  • Kekik
  • Çörek otu
  • Kırmızı pul biber
  • Kara biber (Damak zevkinize nazaran istediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz)

Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve yoğurt güzelce çırpılır.
  2. Mısır unu katılır, sonra baharatlar, isteğe nazaran biraz zeytinyağı da ekleyebilirsiniz.
  3. Kızdırılmış az yağlanmış tavada önlü artlı kapağı kapalı bir halde pişirelim.

Glutensiz Mısır Ekmeği (Tavada) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Börek (Yöresel Tarif)
Kremalı Tavuk
Baklava
Oktay Usta’dan Mayasız Poğaça
Lor Dolması (Erzurum Usulü)
Soğan Dolması
Hdabla | © 2024 |