Barbun Tava

Barbun Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo barbun balığı
  • Tuz
  • 2-3 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Barbun Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balıkları içini temizleyip yıkayın.
  2. Bir tabağa mısır unu ve tuz alın, harmanlayın.
  3. Tavanıza yağı alarak ısıtın.
  4. Ayıklanmış balıkları mısır ununa bulayın.
  5. Ardından kızgın yağın içerisine balıkları atın.
  6. Arkalı önlü bir biçimde kızarttıktan sonra kağıt havlu üzerine koyun.
  7. Sıcak bir halde servis edin. Afiyet olsun. 👩🏻‍🍳.

Barbun Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahin Pekmezli Muhallebi
Sebzeli Fırın Köfte
Gaziantep’in Meşhur Nohut Dürümü
Beyaz Tarhana
Çikolatalı Zebra Poğaça (Videolu)
Çilekli Pasta
Hdabla | © 2024 |