Barbun Tava

Barbun Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo barbun balığı
  • Tuz
  • 2-3 yemek kaşığı mısır unu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Barbun Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balıkları içini temizleyip yıkayın.
  2. Bir tabağa mısır unu ve tuz alın, harmanlayın.
  3. Tavanıza yağı alarak ısıtın.
  4. Ayıklanmış balıkları mısır ununa bulayın.
  5. Ardından kızgın yağın içerisine balıkları atın.
  6. Arkalı önlü bir biçimde kızarttıktan sonra kağıt havlu üzerine koyun.
  7. Sıcak bir halde servis edin. Afiyet olsun. 👩🏻‍🍳.

Barbun Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Borcam Pastası
Dubai Güllaç
Havuçlu Tatlı (Havucunuz Varsa Mutlaka Deneyin)
Paneli Patlıcan Kızartması
Bulgur Köftesi
Ramazanda Favori Tarifiniz Karamelli Sütlaç
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet