Borcam Tatlısı

Borcam Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 200 ml krema
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Çikolata sosu için;

  • 1 paket hazır çikolata sosu
  • 2 su bardağı süt

Borcam Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bir tencereye sütü unu ve şekeri alarak kaynayana kadar karıştırıyoruz.
  2. Muhallebimiz kaynadıktan sonra tereyağımızı katıp eriyene kadar karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra muhallebimizi ocaktan alıp kremayıda katıp çırpalım.
  4. Çikolata sosu için süt ve hazır çikolatalı sosumuzu diğer bir tencerede kaynayana kadar pişirelim.
  5. Bir borcama birinci olarak muhallebimizi yayalım üstünede hazırladığımız sosu ekleyelim ve yayalım.
  6. Ve soğutmaya bırakalım deneyenlere afiyet olsunnn.

Borcam Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kabaklı Ve Patatesli Fırın Mücver Tarifi
Pazı Kavurması
Çilek Kremalı Çikolatalı Pasta (Videolu)
Bisküvili Pasta
Fırında Patatesli, Mısırlı Ve Salatalıklı Yoğurtlu Salata
Sivas Kömbesi (Patatesli)
Hdabla | © 2025 |