Pazı Kavurması

Pazı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 demet pazı
  • 1 tane kuru soğan
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 çay bardağı su
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 1 yemek kaşığı bulgur

Pazı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pazılar yıkanıp ince kıyılır.
  2. Soğan yemeklik doğranır.
  3. Domates küp küp kesilir.
  4. Tencerenin içine zeytinyağı dökülüp üzerine öbür gereçler eklenir.
  5. Üzerine su dökülüp içine bulgur atılır, kaynayıncaya kadar pişirilir.
  6. Kaynadıktan sonra kısık ateşte 5 dakika daha pişirilir.

Pazı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Fırında Patatesli Tavuk
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orijinal Kavala Kurabiyesi (Videolu)
Çilekli Çikolata Dilimleri
Kinoalı Semiz Otu Salatası
Terbiyeli Tavuk Haşlama
Kifla ( Bulgaristanın Tatlı Poğaçası)
Lor Peynirli Köz Biber Mezesi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |