Düdüklü Tencerede Tavuk Baget

Düdüklü Tencerede Tavuk Baget Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk baget
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 3 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Birer tatlı kaşığı soğan ve sarımsak tuzu
  • 1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı yahut rastgele bir sıvı yağ
  • Yeterli gördüğünüz kadar tuz
  • Yarım su bardağı su

Düdüklü Tencerede Tavuk Baget Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bagetleri düdüklü tencereye alıyoruz.
  2. Üzerine tüm baharatları ve yağı ekleyip güzelce karıştırıp tavuklara yediriyoruz.
  3. Suyu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıyoruz.
  4. Ben 25 dk kadar pişirdim siz kendi tencerenize nazaran süreyi ayarlayın.Bu kadar afiyet olsun.

Düdüklü Tencerede Tavuk Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Et Fajita
Sivas Kömbesi (Patatesli)
Bebeklere Kıymalı Patates Yemeği
Brokoli Çorbası
Diyete Uygun Ton Balıklı Makarna
Tavuklu Keşkek (Düdüklü Tencerede)
Hdabla | © 2025 |