Düdüklü Tencerede Tavuk Baget
Düdüklü Tencerede Tavuk Baget Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket tavuk baget
- 1 yemek kaşığı hardal
- 3 yemek kaşığı soya sosu
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- Birer tatlı kaşığı soğan ve sarımsak tuzu
- 1 tatlı kaşığı domates yahut biber salçası
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım çay bardağı zeytinyağı yahut rastgele bir sıvı yağ
- Yeterli gördüğünüz kadar tuz
- Yarım su bardağı su
Düdüklü Tencerede Tavuk Baget Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bagetleri düdüklü tencereye alıyoruz.
- Üzerine tüm baharatları ve yağı ekleyip güzelce karıştırıp tavuklara yediriyoruz.
- Suyu ekleyip düdüklünün kapağını kapatıyoruz.
- Ben 25 dk kadar pişirdim siz kendi tencerenize nazaran süreyi ayarlayın.Bu kadar afiyet olsun.
Düdüklü Tencerede Tavuk Baget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









