Cup Cake Kuru Meyveli

Cup Cake Kuru Meyveli Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 tutam tuz çay kaşığının ucuyla
  • 1 su bardağı ayçiçek yağı
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çorba kaşığı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1,5 ila 2 su bardağı ortası un
  • Kuru meyveler üzüm ve kayısı
  • Pudra şekeri

Cup Cake Kuru Meyveli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı şekeri ile köpürene kadar çırpıyoruz. Yağı sütü hindistan cevizini ekleyip karıştırıyoruz daha sonra azar azar unu koyarak kabartma tozu vanilya ekleyerek boza kıvamında bir hamur oluşturuyoruz.
  2. Kapkek kalıplarınızın içine doldurup üzerine una buladığımız kuru meyveleri koyuyoruz soğuk fırında yaklaşık denetim ederek fırını açmadan 20 dakika 170°’de üzeri uygunca kızarana kadar pişiriyoruz.
  3. Daha sonra birinci soğuğu çıktıktan sonra kalıptan çıkartıyoruz.
  4. Cupcakeler soğumadan pudra şekeri ile süslüyoruz deneyen herkese afiyet olsun mükemmel kabaran bu kap kekler kermes için yapıldı. Deneyen herkese afiyet olsun.
  5. Fotoğraflarda kakaolu olarak da göreceksiniz daha evvel bunun tanımını vermiştim oradan bakabilirsiniz.

Cup Cake Kuru Meyveli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Rokalı Salata
Fesleğenli Girit Ezmesi
Tek Hamur 2 Çeşit Ekmek ( Normal – Zeytinli)
Patlıcan Musakka
Hazır Yufka İle Çıtır Börek
Tuzlu Bisküvi
Hdabla | © 2025 |