Kolay Puding

Kolay Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet ithal muz (büyük yahut 2 adet yerli muz)
  • 2 adet haşlanmış yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı tepeleme kakao
  • 1 çay bardağı süt

Üzerini süslemek için;

  • Hindistan cevizi

Kolay Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri mikser içine koyun.
  2. Mikserle 2 dakika yahut içindeki karışım krema haline gelene kadar çırpın.
  3. Eğer kenarlarda küçük modüller varsa kaşıkla tekrar içine kaydırın.
  4. Çırpma sürecini tekrar edin.
  5. Küçük kaselere bölün.
  6. Üzerlerine hindistan cevizi tozu ile süsleyin.
  7. Buzdolabında bir saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.

Kolay Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Airfrey’de Patates Kızartması
Ispanaklı Çıtır Börek (Videolu)
Kremalı Mozaik Pasta
Sebzeli Kebap
Pankek
Közlenmiş Patlıcan Salatası
Hdabla | © 2025 |