Suffle

Suffle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • 2 adet yumurta ( oda sıcaklığında)
  • 2 yemek kaşığı dolusu un

Suffle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir çırpma kabına;Çikolata ve yumurta düzgün mikser ile çırpın.
  2. Unu ekleyip tekrar pürüzsüz olana kadar mikser ile çırpalım.
  3. Hafif yağlanmış 3 adet sufle kasemize hisse edelim, bir çay kaşığı tekrar ortasına sürülebilir çikolata koyun.
  4. Önceden düzgünce ısıtılmış 200 derecelik fırında fanlı fırında 8 dakika kadar pişirelim.
  5. Üzerine pudra şekeri serperek sıcak servis etmeye hazır afiyet olsun.

Suffle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pofuduk Örgü Poğaça Tarifi
Pofidik Poğaça
Tuzlu Rulo Pasta
Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı
Bulgurlu, Köz Biberli Semizotu Salatası
Profiterol
Hdabla | © 2025 |