Yaprak Ekşisi

Yaprak Ekşisi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yaklaşık 30 adet asma yaprağı
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Yaprak Ekşisi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikleri yaprakları güzelce yıkayalım.
  2. Karıştırma kabına çok az su koyalım, tüm materyalleri ekleyip düzgünce özleşene kadar karıştırıp yaprakları ekleyelim.
  3. Yaprakları elimizle sıkarak diriliği alalım tıpkı vakitte sosuyla özleşmesini sağlayalım .
  4. Köftelerin yanına çok yakışıyor ben mercimekli köfte ile servis ettim afiyet olsun 🌸🌸🌸.

Yaprak Ekşisi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bayburt Usülü Yaprak Mantı
Salçalı Un Çorbası (Yalancı Tarhana)
Kalıpta Sade Kek
Vişneli Kup Tatlısı
Güveçte Yumurta
İç Pilav
Hdabla | © 2025 |