Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 paket krema
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket nescafe
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker

Ocaktan aldıktan sonra;

  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 150 gram çikolata
  • Vanilya
  • 3-4 adet buz

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ocaktan aldıktan sonraki kısım hariç bütün materyalleri ocakta kıvam alana kadar karıştıralım. Kıvam alıp fokurdamaya başlayan supangleyi kenara alalım.
  2. Ocaktan aldıktan sonraki materyalleri ekleyip karıştıralım.
  3. Buz küplerini ekleyip karıştıralım. Ben 4 tane buz küpü attım yavaş yavaş kıvama nazaran eklerseniz daha yeterli olacaktır (buz yoksa soğuk su ekleyebilirsiniz)
  4. Soğuyan supangleyi kuplarımıza hisse edelim. Üzerine süslemek için antep fıstığı tozu, fındık kırığı yada çikolata rendeleyebilirsiniz.
  5. Dolapta durdukça üzeri kabuklaşabilir o yüzden ben streçle kapatıyorum.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Tabanlı Atom
Kabağı Birde Böyle Deneyin
Makarna Salatası
Kadayıflı Şambali Tatlısı
Mor Lahana Turşusu
Kırmızı Meyvelerle Crumble
Hdabla | © 2024 |