Diyete Uygun Fırında Kabak

Diyete Uygun Fırında Kabak Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tozbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Üzeri için:

  • Yoğurt
  • Dere otu

Diyete Uygun Fırında Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları küp küp doğrayın. Üzerine baharatları ek edin. Zeytinyağını ekleyin karıştırın.
  2. Yağlı kağıt serili tepsiye döküp 180 ° fırında pişirin.
  3. Üzerine yoğurt ve dere otu ek edip afiyetle yiyin.

Diyete Uygun Fırında Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Köstebek Pasta Tarifi
Portakal Şerbetli Kek
Malatya’nın Gıllor Tarifi
Vişneli Browni
Tavuklu Şehriye Salatası
Şehriyeli Havuçlu Tavuk Çorbası
Hdabla | © 2025 |