Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı
Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
Kreması için gereçler:
- 3 kutu krema
- 3 paket krema sertleştirici
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşıĝı toz şeker
- 1 paket mascarpone
Arasına ve üzerine:
- 1 paket lotus/ bastogne kurabiye
- Yarım kavanoz lotus krema
Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kremasını hazırlıyoruz: kremaları derin bir kaba alıyoruz ve üzerine kurabiye ve krema hariç bütün gereçleri ekleyip sert bir kıvam alana kadar çırpıyoruz.
- Kremayı kullanana kadar buzdolabında bekletin, soğuk olsun.
- Sonra kurabiyeleri robotta çekiyoruz.
- Kremayı benmari tarzı eritiyoruz.
- Dondurma kaseleri kullandım ben, siz dilerseniz farkli kaselerde yapabilirsiniz.
- Sırasıyla birinci çekilmiş kurabiye, sonrasında krema (ben krema torbası ile yaptım), ve daha sonra eritilmiş lotus krema ekliyoruz. Bu süreci materyaller bitene kadar tekrarlıyoruz.
- Tatlılarımızı buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











