Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz

Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet közlenmiş patlıcan
  • 2 adet közlenmiş domates
  • 2 adet közlenmiş acı biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Tuz
  • Zeytinyağı

Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Közlenmiş olan tüm sebzelerimiz soyulup, bir hoş bıçak ile dövülecek.
  2. Sonrasında içerisine sarımsakları rendeliyoruz.
  3. Nar ekşimizi, tuzumuzu ve zeytinyağımızı ekleyip birbirleri ile özdeşleşene kadar karıştırıp servis edebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun🌸

Babağannuç (Abuğannuç) Antakya Vazgeçilmez Mezemiz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Atom Bal Kabağı
Sebzeli Et Haşlaması (Şifa Deposu)
Kırmızı Erik Şerbeti
Tam Ölçülü Su Böreği Tarifi
Kaşarlı Sucuklu Poğaça
Antep Fıstıklı Çorba ( Prenses Çorba)
Hdabla | © 2025 |