Tuzlu Kurabiye

Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yumurta (sarısı üzerine)
  • 75 gram margarin
  • 1.5 yemek kaşığı çörekotu
  • 2 yemek kaşığı tepeleme şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller kabın içine alınır yoğrulur.
  2. Sonra misket büyüklüğünde yuvarlanıp yağlı kağıt serili tepsiye alınır.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 40 dk üzeri kızarana kadar pişirilir.
  4. Kıyır kıyır bu kurabiyeyi denemeyen kalmasın. Afiyet olsun.

Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Minik Pide Tarifi (Videolu)
Lahanadan Düz Börek (Glütensiz )
Çıtır Kadayıflı Kurabiye
Tirilliçe
Çikolata Damlalı Nescafeli Kek
Çilekli Yoğurt
Hdabla | © 2025 |