Pişmeyen Tiramisu

Pişmeyen Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

19 cm kalıp

Taban için;

  • 90 gram tereyağ/margarin
  • 1, 5 paket burçak bisküvi (rondodan çekilmiş)
  • 1 çay kaşığı instant kahve

Kreması için;

  • 500 gram sürülebilir beyaz peynir
  • 180 gram beyaz çikolata
  • 2 kutu krema ( yağlı-soğuk)
  • 100 gram pudra şekeri (1 su bardağından 1 parmak eksik)
  • 1 pk vanilin

Ara katı için;

  • 7 adet kedi lisanı bisküvi
  • 1 su bardağı granül kahve
  • 2 yemek kaşığı şeker

Üzeri için;

  • Kakao

Pişmeyen Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yağımızı eritip kahvemizi ekleyip eritiyoruz,bisküviyle karıştırıp kalıbı servis tabağına üzerine koyup (banim pasta altlım vardı) bisküvileri kalıba alıp uygunca bastırın.
  2. Kahveyi demleyip kenara alın sıcak suya kahve ve şekeri ekleyip karıştırın.
  3. Beyaz çikolataları benmari yordamı eritin soğusun peyniri uygunca mikserle çırpın.
  4. Pudra şekerini ekleyin karışınca beyaz çikolatayı ekleyin güzelce karışana kadar çırpın.
  5. Başka bir kapta kremayı vanilyayla çırpın.
  6. Kremayı iki seferde spatulayla karıştırarak peynirli karışıma ekleyin.
  7. Harcın üçte birini tabanın üzerine yayın.
  8. Kedi lisanlarını kahveye batırıp harcın üstüne yerleştirin.
  9. Üzerine kalan harcın yarısını yayın.
  10. Son harcı sıkma torbasına alıp sıkın.
  11. Dolaba kaldırın.
  12. Bir gece dinlenince kakao serpiştirip servis edin.

Pişmeyen Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bazlama
Sütlü İrmik Tatlısı ( Portakallı)
Tadı Damakta Tavuklu Sultan Kebabı
Ev Yapımı Supangle
Sütlü Un Helvası
Sodalı Açma ( Yumuşaklığına İnanamayacaksınız)
Hdabla | © 2025 |