Kereviz Çorbası
Kereviz Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı un
- Yarım adet kereviz
- Yarım tane kapya biber
- 1 orta uzunluk havuç
- 1 orta uzunluk patates
- 1 küçük kuru soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı ak biber ( ya da karabiber )
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1.5 litre su
- 1 buz küpü kadar kemik suyu
Üzeri için;
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 dolu çay kaşığı toz biber
Kereviz Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzeler doğranır yağ ve un ile birlikte kavrulduktan sonra üzerine suyu ve et suyu eklenir baharatlar eklenerek pişirilir.
- Sebzeler yumuşayınca blender ile pürüzsüz hale getirilir.
- Tereyağında biber yakılarak üzerine gezdirilir.
Kereviz Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








