Grip Savar Portakallı Muhallebi

Grip Savar Portakallı Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı portakal suyu
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 portakal kabuğu rendesi
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı rondodan geçirilmiş bisküvi
  • Üzerine kırmızı meyve ve nane

Grip Savar Portakallı Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıktığımız portakal suyunu tencereye alalım.
  2. Üzerine şeker, nişasta ve portakal kabuğu rendesini ekleyelim.
  3. Ardından ocağa alıp kaynatalım kaynayan muhallebiyi ocaktan alalım.
  4. Rondodan geçirdiğim bisküvileri alıp kaseye biraz portakallı muhallebi üzerine bisküvi tekrar portakallı muhallebi bitene kadar tıpkı formda devam edelim.
  5. Üzerine kırmızı meyve ve nane yaprakları ile süsleyelim.

Grip Savar Portakallı Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çilekli Enfes Tart
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Dünyası Menü
Havuçlu Rulo Pasta (Pratik ve Lezzet Garantili)
Yoğurtlu Havuç Salatası
Doğum Günü Menüsü
Mıhlama
Peynirli Poğaça
Hdabla | © 2025 |