Tohum Krakeri

Tohum Krakeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay fincanı kinoa
  • 1 çay fincanı chia tohumu
  • 1 çay bardağı susam
  • 1 çay bardağı ay çekirdeği
  • Göz kararı çörek otu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • Su göz kararı
  • Tuz  (baharatlar damak tadınıza kalmış)

Tohum Krakeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce kinoa ve chia tohumlarını yaklaşık 2-2. 5 çay fincanı sıcak suda varsayımı 10 dk’ suyu çekmesini sağlıyorum.
  2. Ardından öbür materyalleri ekledim. Düzgünce karıştırdım. Biraz katı olduğu için denetimli su ek ettim. Fazla dağılmayan lakin yumuşak bir karışım olmalı baharat ve tuz damak tadınıza kalmış.
  3. Püf nokta şu; karışım tepsiye incecik yayılıp kesilmeli. Pişme sonrası biraz fırında bekletiyorum. Birinci başta yumuşak üzere gelsede bekleyince çıtırlaşıyor. Tadı olağanüstü oldu.
  4. Soğuyunca kavanozda oda sıcaklığında koruma ettim. Aslında çabucak tükeniyor 🍪 Dilerseniz sevdiğiniz besinlerle krakeri zenginleştirebilirsiniz. ☀️inst: fnurbilgin. Afiyetle🤍.

Tohum Krakeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Gül Böreği
Fırında Kabak Rulo (Videolu)
Sodalı Karnabahar Kızartması
Pancarlı Şehriye Salatası
Cevizli Sucuk (Orcik)
Magnolia Tarifi (Yumurtasız, Kremasız)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet