İstiridye Mantarı

İstiridye Mantarı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg istiridye mantarı
  • 3 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kajun baharatı(arzuya bağlı)
  • Yarım çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı tuz

İstiridye Mantarı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları nemli bir bez ile güzelce silelim.
  2. Yıkamayın yağı eritip içine ezilmiş sarımsak atalım mantarları dizelim.
  3. 1 çay bardağı su ek edip altını açalım.
  4. Mantar suyunu salıp çekinceye kadar pişirelim.
  5. Baharatları ek edip kızarana kadar alt üst çevirerek pişirelim afiyet olsun.

İstiridye Mantarı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Pizza
Güllaç
Beyza’mın Ellerinden Kahvaltı
Susamlı / Çörekotlu Tuzlu Kurabiye
Üzümlü Tatlı Çörek Tarifi
İmam Bayıldı (Orijinal Tarif)
Hdabla | © 2025 |