Hindi Kapama

Hindi Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gr hindi eti (paketli formda bime geliyor)
  • 2 adet domates
  • 2adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça

Baharatlar;

  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Kekik

Hindi Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hindimizi döküm tavada gerili önlü mühürleyelim.
  2. Üzerine iri doğranmış kuru soğanları ve salçalı suyu gezdirerek en kısık ayarda pişmeye bırakalım.
  3. Biraz pişince domateslerimizi de ekleyelim ve yumuşayana kadar pişirelim.
  4. Hindi eti çabuk pişer kısık ateşte lezzetlenmesini bekleyelim ve hazır. Afiyet olsun.

Hindi Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ananaslı Kek (Videolu)
Yaprak Sarma
Nefis Makarna Salatası
Evde Cappucino Tarifi
Köy Usulü Kuş Başı Etli Kabak Yemeği
Taze Süt Mısırlı Kuru Borilce Salatası
Hdabla | © 2025 |