Magnolia

Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 100 ml krema
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya

Diğer materyaller;

  • Kavrulmuş kadayıf
  • Fındık içi
  • Çilek

Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Vanilya hariç tüm malzemeyi tencereye alalım karıştırarak pişirelim.
  2. 2-3 dk kaynadıktan sonra ocağı kapatıp derin bir kaba aktaralım.
  3. Vanilyayı ekleyip karıştıralım ve kabuk bağlamaması için streçle kapatalım ve soğumaya bırakalım.
  4. Fındık içini blender da çekelim. Kavrulmuş kadayıf ile karıştıralım.
  5. Magnoliayı sunum yapacağımız kaselerin tabanına birer yemek kaşığı kadayıflı karışımdan koyalım.
  6. Kaselerin yanlarına ince doğradığımız çilekleri yerleştirelim.
  7. Muhallebiyi soğuduktan sonra 2 dk daha çırpıcı ile karıştırarak homojen bir kıvama getirelim.
  8. Sunum için hazırladığımız kaselerin yarısına kadar muhallebi koyalım.
  9. Arasına kadayıflı karışımdan koyalım üzerine tekrar muhallebi koyalım.
  10. En üstünü kadayıflı karışım ile kapatarak ortasına çilek dilimi koyalım.
  11. Tamamını bu biçimde yaparak bitirdikten sonra buzdolabında en az 2-3 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun 😋.

Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Pankek Pasta
Pizza
Evde Kolay İçli Köfte (Tam Ölçülü)
Karnabahar Graten
İpeksi Dokuda Cup Tatlı
Tavuklu Sebzeli Çöp Şiş
Hdabla | © 2025 |