Fındık Kremalı Giotto Pasta

Fındık Kremalı Giotto Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram mascapona (labne)
  • 200 gram soğuk krema
  • 2-3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 paket kedi lisanı bisküvi
  • 400 ml süt
  • 400 gram fındık kreması

Üzerini süslemek için;

  • Sütlü çikolata

Fındık Kremalı Giotto Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kremasının yapılışı krema, mascapona, pudra şekeri ve 2 kaşık fındık ezmesini krema kıvamına gelene baht çırpalım.
  2. Büyük bir porcama yada varsa çemberli kalıba kedi lisanı bisküvileri dizelim, soğuk sütün içine dileğe nazaran 1 yemek kaşığı kahve ile karıştıralım, bisküvileri ıslatıp dizelim .
  3. Üzerine kremayı sürelim, kremanın üzerine çekilmiş fındık serpiştirelim ,üzerine tekrar bisküvi dizelim, üzerine tekrar kremayı sürelim.
  4. Arada kalan fındık ezmesini üzerine dökelim.
  5. Varsa hazır çikolatayla süsleyelim kenarlarını çekilmiş fındıkla süsleyelim, pastamızı 4-5 saat buzdolabında bekletelim yâda akşamdan yapalım.

Fındık Kremalı Giotto Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tereyağlı Susamlı Çubuk Kurabiye
Pankek
Islak Kek (Brownie Kıvamında)
5 Çeşit Bakliyat Çorbası
Kıbrıs Tatlısı
Mantar Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |