Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 tane kabartma tozu
  • 1 tane vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri mikserle çırpıyoruz.
  2. Daha sonra süt ,kabartma tozu ve vanilya ekleyip tekrar çırpıyoruz.
  3. En son unu da ekleyip tekrar çırpıyoruz, pürüzsüz bir kıvam elde ediyoruz.
  4. Fırçayla tavamızı az yağlayıp 1 kaşık 1 kaşık döküyoruz, göz göz olunca çeviriyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Krem Şokola
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Fit Pizza
İrmik Tatlısı
Karamelize Soğanlı Kereviz
Semiz Otu Turşusu
Mayalı Düğüm Poğaça
Cheesecake Tadında Kek (Videolu)
Hdabla | © 2025 |