Ispanak Yemeği

Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 kg ıspanak
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 orta uzunluk havuç
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 3 su bardağı su
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Baharatlar (karabiber, pulbiber, kırmızı toz biber)
  • 1 çimdik tuz

Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı küp küp doğrayın ve pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Üzerine havucu rendeleyin kavurun, peşinden de salçasını ekleyin.
  3. Pirinci ekleyin.
  4. Baharatları ekleyin.
  5. Ispanağı da ekleyin küçülene kadar karıştırın.
  6. Sonra 3 su bardağı suyu ekleyin. Kapağını kapatın. Pişirirken daima denetim edin ben pirinç suyunu çekip şişene kadar su ek ettim daima.
  7. İster sıcak yiyin ister soğuduktan sonra sarımsaklı yoğurt karışımı yapıp servis edebilirsiniz. Damak zevkiniz neyi dilek ederse. Afiyetler olsun.

Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Pankek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Trakya Usulü Büryan
Falafel (Nohutlu Köfte)
Ispanaklı Börek
Portakallı Ve Limonlu Cheesecake
Tarhanalı Kaşarlı Omlet (8+ Ay)
Narlı Roka Salatası
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.