Girit Kurabiyesi

Girit Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı un
  • 125 gram margarin
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 adet vanilya

Girit Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Oda sıcaklığındaki yağı ve pudra şekeri bir kaba alıp karıştıralım.
  2. Vanilya ve unu denetimli bir biçimde azar azar ek ederek yoğuralım, ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim.
  3. Ceviz büyüklüğünde kesimler alıp, yuvarlayalım.
  4. Yağlı kağıtları serili fırın tepsisine dizelim.
  5. Yağlı kağıtları serili fırın tepsisine dizelim.
  6. Pişen kurabiyelerimizin ılıdıktan sonra üzerine pudra şekeri serpelim. Afiyet olsun.

Girit Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glutensiz Muzlu Pasta
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası
Mayasız Poğaça
Çilekli Ekler (Meyveli Ekler) (Tüm Püf Noktaları Burada)
Fırında Kremalı Karnabahar (Videolu)
Müceddere Pilavı
Hdabla | © 2025 |