Hurma Topu

Hurma Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • 12 15 adet hurma
  • 1.5 çay bardağı ceviz
  • 1.5 kaşık kakao
  • Hindistan cevizi

Hurma Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurmaları evvelden çekirdeklerinden ayırıp ılık suda yumuşatalım.
  2. Daha sonra hindistan cevizi hariç tüm materyalleri blenderdan geçirelim.
  3. Elimizle yuvarlayıp hindistan cevizine bulayalım.

Hurma Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriye Pilavı
Atom Bal Kabağı
Mercimekli Bulgur Pilavı
Lebeniye Çorbası (Şifa Deposu Yedirten Çorba)
Cream Puff
Mayasız Pişi
Hdabla | © 2025 |