Pidza

Pidza Tanımı İçin Malzemeler

Taban için;

  • Pide (orta boy)
  • 3 orta uzunluk yumurta
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Bir çimdik tuz

Üstü için;

  • Kaşar
  • Sucuk
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil biber
  • İsteğe bağlı mısır
  • Domates

Pidza Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel pidenin üstünü çıkartıyoruz.
  2. Yumurtaları,yağı ve tuzu karıştırıp pidenin üstüne ve kenarlarına güzelce yediriyoruz.
  3. Üstünü kaplayacak kadar kaşar koyuyoruz ve geriye kalan materyalleri de istediğiniz yoğunlukta diziyoruz.
  4. 180 derecede denetimli bir biçimde yaklaşık yarım saat pişiriyor.

Pidza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Rüya Pasta
Tablacı Salatası
Tavada Tavuk Kızartma
Haşhaş Dolgulu Krep
Limonlu Kremalı Somon Tarifi (1 Kişilik)
Barbun Tava
Hdabla | © 2025 |