Et Kavurma Tarifi

Et Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kuşbaşı et
  • 1 adet kuru soğan
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Et Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle etimizi süzgece alalım ve üzerine tuz serpip elimizle ovarak düzgünce yıkayalım ve süzelim daha sonra etimizi düdüklü tencereye alalım ve tuz ekleyip, kendi suyunda pişirelim.
  2. Piştikten sonra diğer bir tencereyi ocağa alalım içine sıvı yağ ekleyelim ve pişen etimizi ekleyip 1-2 tıp karıştıralım ve yemeklik doğradığımız soğanları ve tuzu da ekleyip karıştıralım ve kapağını kapatalım.
  3. Yaklaşık 5 dk daha pişirip ocaktan alalım. Pirinç pilavı 🍚 ve ayran eşliğinde sıcak servis edebilirsiniz.

Et Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kakaolu Kurabiye
Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
Et Fajita
Bebeklere İlk Balık Tadım Tabağı
Kek Kurabiyesi
Kremalı Mantar Yatağında Körili Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |