Tavuk Jülyen
Tavuk Jülyen Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket tavuk bonfile
- 2 adet orta uzunluk soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 adet kapya biber
- 2 adet çarliston biber
- 1 çay kaşığı kekik
- Kırmızı biber
- Karabiber
- 1 tatlı kaşığı salça
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tavuk Jülyen Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuklarımızı jülyeni formda keselim.
- Baharatlar ve sıvı yağ ile marine edelim.
- Marine edilen tavuğu tavaya alalım, biraz kavuralım.
- Daha sonra yarım ay formunda soğan ve sarımsağı koyalım ,biraz daha kavuralım.
- Biberlerimizi ekleyelim ,2 dakika daha pişirip ocaktan alalım afiyet olsun.
Tavuk Jülyen Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










