Tavuk Jülyen

Tavuk Jülyen Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket tavuk bonfile
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 2 adet çarliston biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Kırmızı biber
  • Karabiber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Tavuk Jülyen Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuklarımızı jülyeni formda keselim.
  2. Baharatlar ve sıvı yağ ile marine edelim.
  3. Marine edilen tavuğu tavaya alalım, biraz kavuralım.
  4. Daha sonra yarım ay formunda soğan ve sarımsağı koyalım ,biraz daha kavuralım.
  5. Biberlerimizi ekleyelim ,2 dakika daha pişirip ocaktan alalım afiyet olsun.

Tavuk Jülyen Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erikli Fresh Salata
Kadayıflı Burma Baklava Tarifi
Yağ Çekmeyen Puf Puf Susamlı Pişi (Oktay Usta’dan)
Dalgona Soğuk Kahve
Nevşehir’in Sanayi Pilavı
Püreli Tavuk Sote (Mutlaka Deneyin)
Hdabla | © 2025 |