Fırında Palamut Tarifi

Fırında Palamut Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kg palamut
  • Limon
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Sarımsak
  • Toz kırmızı biber
  • Karabiber
  • Kekik

Fırında Palamut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Temizlenip hazırlanan palamutları hazırladığımız limon, tuz ,sarımsak, toz kırmızı biber, karabiber ve kekikli sosumuza bulayın.
  2. Fırında 180 derecede 30 dakika pişiriyoruz. Şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.

Fırında Palamut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mor Lahana Turşusu
Bisküvili Pasta
Mantarlı Bulgur Pilavı
Zeytinyağlı Semizotu Yemeği
Bebeğiniz Tarhanaya Bayılacak! Anne Sütüyle Hazırlanan Sıcak Lezzet
Hayali Ay Kurabiyem
Hdabla | © 2024 |