Portakal Soslu Kek

Portakal Soslu Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 tane yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 2 tane kabartma tozu
- 1 tane vanilya
Portakal Soslu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Derin bir kaba yumurta şekeri alıp köpük köpük olana kadar çırpıyoruz, sonra sıvı yağ sütü ekliyoruz akabinde unu yavaş yavaş ek ediyoruz kabartma tozu ekleyin.
- Önceden ısıtılmış fırında pişirmeye bırakıyoruz pişen keke 1 su baradağı süt ekleyip, dinlendirmeye bırakıyoruz.
- Muhallebi üstüne döktükten sonra portakal sosunu hazırlayıp döküyoruz. Afiyet olsun.
Portakal Soslu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

